dimecres, 2 de març del 2011

L’HERÈNCIA DELS SOCIALISTES

El proper any 2012 i durant 10 anys La Selva haurà de pagar més de 600.000 euros anuals (quasi cent milions de les antigues pessetes) del crèdit formalitzat l’any 2007 per un import total de 6.000.000 d’euros, dit d’un altre manera, fins el 2022 haurem de destinar més de 50.000 euros mensuals per pagar aquest crèdit.

Aquests diners es van destinar a finançar en gran part la construcció de la piscina coberta i SPA’s , obra inaugurada just abans de les passades eleccions del 2007 i que segons com ens ho vulguem plantejar podem pensar que estem a les portes d’unes noves eleccions i encara no s’han pagat les piscines.

Hem de valorar si el fet de prioritzar unes instal·lacions totalment sobredimensionades per La Selva i amb un important dèficit de funcionament, justifica que tinguem que sortir a la foto dels pobles més endeutats de la província.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que marxin els socialistes segur que hi pensarem i ens en recordarem durant els propers 10 anys.

Anònim ha dit...

En aquest sac de deutes, també hi han els calers que s'han emportat alguns socialistes en forma de regals de part de les empreses que treballen per l'ajuntament, n'hi ha alguns d'importants...

PEP ha dit...

El probleme es que no tenim com denuciar-ho.....

Anònim ha dit...

O sigui que les piscines no s'han pagat????? I la constructora qué hi diu???

Anònim ha dit...

Que ha de dir, si és qui mana al poble... Fan sevir l'Alcalde de titelleta