dimecres, 9 de març del 2011

FESTA DE L’ARBRE A LA PISCINA DESCOBERTA (LA CAMPANYA SOCIALISTA)


El passat 29 de gener es va publicar al BOE una modificació de la Llei del Règim Electoral. Aquesta modificació comporta diferents conseqüències de cara a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Des de la data de convocatòria de les eleccions (28 de març) es prohibeix qualsevol acte d’inauguració d’obres, serveis públics o projectes sigui quin sigui el nom que se li vulgui donar.

És per aquest motiu que els socialistes s’afanyen a estrenar la piscina coberta i el nou Castell abans del proper dia 28. En relació a la nova escola bressol no hi són a temps, però de ben segur que alguna cosa estant buscant per incomplir la llei dintre d’una legalitat més o menys acceptable.

La festa de l’arbre servirà per fer l’estrena de la piscina coberta, una obra de rehabilitació i adequació de més de 200.000 euros pagats en la seva totalitat per el “Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad local” (ZP2).

Des de el grup d’Esquerra ho vam valorar des de el primer moment com una obra necessària i que arriba amb anys de retard. Vam proposar aprofitar les obres per fer una piscina esportiva (25 m.) que pogués compartir les funcions de lleure amb la possibilitat d’organitzar esdeveniments esportius. D’aquesta manera qui sap si haguéssim pogut comptar en un futur amb una nova entitat esportiva. el Club Natació La Selva. Aquesta proposta no va prosperar, als socialistes la natació esportiva no agrada.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de la pluja hem tingut un dia esplèndid, amb un sol espatarrant i temperatura molt agradable. Dons aquest matí l’Ajuntament ha suspès la festa de l’arbre per inclemències del temps. Algú sap que ha passat?

Anònim ha dit...

COMENCEN MALAMENT LES INAUGURACIONS SOCIALISTES!!!

Això augura canvi de govern?

Anònim ha dit...

Sembla que amb les plujes l'aigua de la piscina es va tornar verda, i no quedava bé fer una festa.

PEP ha dit...

HAN UTILITZAT AIGUA VERDA LA BASA, MILERS DE LITRES AL BARRANC,,,,

Anònim ha dit...

Però si no hi ha ni gespa!
Que cony estrenem?
La festa de l'arbre encara, però l'estrena????????? estic d'acord que és campanya pura i dura.

Anònim ha dit...

fan servir espais publics per fer la campanya, se els veu sortir del hort d' esglesies a altes hores de la nit

Anònim ha dit...

Això quan ho veieu, quan sortiu de la vostra oficina que teniu a l'Hort d'Iglésies a les mateixes altes hores de la nit? Reunint-vos per fer la campanya també? O per a continuar fent demagògia barata?

Anònim ha dit...

Qui fa demagògia barata?
Parlant de que?
Si parleu clar a lo millor ens enterem de coses i podem opinar.

Anònim ha dit...

Per exemple dient que sou esquerra i l'únic q teniu d'esquerra n'és el nom. Quina esquerra defensa l'escola concertada i de monges en detriment de la pública, la de tots. I ho diu un votant d'esquerra (no aquí al poble).

Anònim ha dit...

El grup d'ERC de la Selva defensa l'educació, per tant, defensa totes les escoles de la Vila, però resulta que la única que està menystinguda i atacada pels socialistes és Sant Rafael, i també la defensem.

Anònim ha dit...

Des del meu humil punt de vista crec que la defenseu per sobre de la pública. Us haurieu de centrar més en temes que sí que ens toquen a tots d'aprop. Per molt que us pesi aquesta escola no és la de tots, sí la pública.
I un petit prec, si dius "defensem" és que parles en nom del partit o ets del partit d'ERC al poble? No cal que posis anònim, no??

Anònim ha dit...

L'Ajuntament va signar un conveni amb el bisbat per garantir la continuitat del col·legi Sant Rafael. Això ho van fer els socialistes amb el suport de CIU i esquerra.

PEP ha dit...

Crec que l'actual equip de govern destinarà uns 30.000 euros extres a St. Rafael, ja que es propietat del ajuntament. Pero d'aixo no en surt a a la revista.