dilluns, 2 de maig del 2011

FARSANTS i MANIPULADORS

El passat dissabte els socialistes es van treure de la màniga un homenatge institucional a les filles de la caritat del Col·legi Sant Rafael, un acte repetit i sense sentit, doncs el mes de novembre del 2010 ja es va fer un homenatge de reconeixement i comiat en el mateix edifici de l’antic convent de Sant Rafael, en el que hi van assistir l'alcalde i els regidors de l'Ajuntament de tots els grups.

Ara però en la desesperada intenció dels socialistes per fer creure que són bona gent i agraïts, es van inventar un homenatge totalment polititzat. Es torna a fer servir un col·lectiu de la Selva per ús propi, interessat i partidista! Quan ells són els culpables que avui el Col·legi Sant Rafael no tingui una línia de secundaria, si no hagués estat per la seva negativa de re-qualificació dels terrenys, ara, el poble de la Selva tindria dos instituts per poder triar.

En la última carta "el teu alcalde" parla de llibertat, igualtat i solidaritat, des del nostre punt de vista, o menteix o no te memòria doncs... on trobem la igualtat?

També fa referència a l'orgull d'estimar a les persones, però queda clar que no a totes les persones.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalement d'acord. És indigant que, després de tot plegat, damunt de les eleccions i en plena crisi econòmica s'embustii un targetó de paper bo a totes les cases parlant d'homenatge institucional (a un col·lectiu que s'ha tingut sempre apartat) i que la secretària de l'alcalde truqui a totes les entitats convidant dues persones a dinar (siusplau, no trobeu ningú per venir? Va... animeu-vos....) ..... pagant l'ajuntament, clar.. i després brindarem i direm que vivim al planeta piruleta, oi?