divendres, 22 d’abril del 2011

TRAMPOSOS i MENTIDERS

Tot NO si val. 

Si la llei prohibeix qualsevol acte d’inauguració d’obres i serveis públics sigui quin sigui el nom que se li vulgui donar, és obligació del govern municipal complir la llei sense buscar alternatives que permetin burlar-la.

Hem de valorar FETS i no paraules.

La regidora de Benestar, Sanitat i Serveis Socials es va presentar davant l’AMPA de l’Escola Bressol Anna Frank per, entre d’altres temes, proposar que organitzessin una jornada festiva a la Nova Escola Bressol amb un pressupost de 2.000 euros a càrrec de la constructora adjudicatària de l’obra. S’utilitza una associació de la Selva per ús propi, interessat i partidista. FETS.

A partir d’aquí tot són preses per enllestir l’obra per fora com si fos un decorat. Posen en marxa la maquinaria de propaganda municipal: canal camp, la pàgina web, el pregó, ... i embolica que fa fort.. FETS.

En l'últim Ple ordinari el portaveu del grup municipal d’esquerra va preguntar sobre aquesta qüestió i la regidora socialista va manifestar que el govern no hi tenia res a veure, els membres de l’AMPA que van estar presents a la reunió amb la regidora i que van poder veure i escoltar la resposta per la TV local van quedar bocabadats del menys preu que demostren els socialistes de la Selva per la veritat. FETS.

Posteriorment es fa públic que l'actual presidenta de l’AMPA de l’Escola Bressol Anna Frank va a les llistes socialistes a les properes eleccions municipals. FETS.

6 comentaris:

Atent ha dit...

Ja era hora que l'oposició es posés les piles i denunciés públicament les pràctiques caciquils dels membres del govern municipal.

En aquest sentit, trobo molt encertades les propostes de transparència d'ERC que hi ha al programa Propostes 2020.

Espero que els suposats socialistes que avui governen els faci vergonya d'una vegada haver de reconèixer pràctiques caciquils en les contracatcions de personal, licitacions d'obres, licitacions de serveis (com l'elèctric o el de jardineria), expropiacions, enderrocs d'alguns masos, subvencions, etc.

El sistema caciquil s'ha vist molt clar a la Llar d'Infants de la mà de la Sra. Salvat. Aquests "errors" són propis d'un règim de favoritismes que s'enfonsa. Són els errors dels nervis de qui es veu amb l'aigua al coll. Selvatans estigueu atents i veureu més espectacle.

Roque ha dit...

Hola sólo falta ver que actos realizarn en el castillo de la Selva.

Estoy muy descontento con ellos y no votaré, gastos y más gastos además de enchufes aquí y en el Consell comarcal de sus amigos

Anònim ha dit...

Això és un escandol!
I ara volen fer la pilota a les monges per veure si rasquen algun vot de propina,
Fotem-los fora!

Atent ha dit...

Estigueu atents selvatans,
com diu "l'anònim" el PSC selvatà busca propines per on pot. Una d'aquestes cerques l'ha trobat en una estratègia que no els va funcionar a les eleccions de 2007.

Es tracta d'afegir a la llista gent que més enllà del mèrit de la popularitat al poble, no tenen cap altre afegit de valor en la gestió pública.

Si bé és cert que m'agrada veure com els ciutadans entre a la política -ja se sap, la política o la fas o te la fan- i així es trecna amb la crítica fàcil i còmoda des de la distància, per altra banda, no entenc quin valor aporten a la gestió i política pública. Molts dels nous (i dels ja vells) membres de la llista electoral socialista no tenen experiència en la gestió pública, ni en el món associatiu, ni estudis relacionats amb el món públic, ni tan sols se'ls coneix una llarga militància de treball pel partit.

Certament penso que busquen una propina. Una propina el vots a l'estil caciquil: si t'afegeixo a les llistes segur que et voten els amics, els coneguts, la familia, etc.

És estrany que un partit que ha estat al govern local durant tants anys no tingui millors valors.

I què proposa l'oposició? Doncs pel que es veu almenys són persones vinculades al món associatiu, amb experiència (poques) en la gestió pública i alguns fins i tot amb estudis relacionats. Al meu mode de veure-ho, encara els falta més coneixement (fitxin tècnics si us plau!) i experència en la gestió pública. Ara bé, veig molt positivament que no hagin caigut en la tàctica de farcir llistes per treure propines.

Estiguin atents selvatans. Si obren els ulls i reflexionen veuran més "propines" com aquesta.

Anònim ha dit...

L'alcalde socialista ha posat el llistó molt alt en assignacions a regidors, no ha tingut pas en compte les hores de dedicació ni la preparació personal dels responsables de les regidories alhora de quantificar els sous dels seus companys.
No compartim els criteris d'assignacions que autoritza l'alcalde, i això no vol dir que no s'hagi de retribuir als polítics, però hauria de ser proporcional a les hores dedicades i en consonància amb els preus de l'empresa privada en una feina similar.
El nostre municipi un/a regidor/a pot arribar a costar 36.000 € l'any, quantitat que en funció dels paràmetres esmentats, sobrepassa en escreix els preus del mercat. El mateix alcalde disposa d'un sostre de 55.000 € anuals, sense comptar amb les retribucions d'altres administracions comarcals.
Creiem que en una època com l'actual de reduccions i crisi s'hauria de tenir més sensibilitat davant la ciutadania i fer gestos que mostrin solidaritat amb els que pateixen situacions econòmiques greus.

font: bloc de ciu

Anònim ha dit...

Morlt ve lo acte d'ahirl de los 25 añs, tot un exit.

Continueu treballant així, abui nusaltrus eremus morlts mes.