dijous, 2 de juny del 2011

'Desempatadors'


Fins a sis municipis més tenen un grup amb un sol regidor que decidirà el futur alcalde

El cas més notori pendent de resoldre's, a la Selva


La decisió del líder d'ERC a la Selva del Camp, Jordi Vinyals, pot provocar un canvi històric al municipi, on els socialistes han perdut la majoria absoluta que havien aconseguit sense excepcions des del 1987. Tot i que el PSC ha mantingut els 6 regidors del 2007 amb Josep Masdeu al capdavant i ha tornat a ser la formació més votada, ha quedat empatat amb CiU i, per tant, des dels dos partits s'està a l'expectativa del moviment de fitxa dels republicans. Vinyals va comentar ahir, però, que encara “no hi ha fumata blanca”, malgrat que ja s'ha reunit dues vegades amb les dues parts: “Sabem que tenim una gran responsabilitat. A l'hora de decantar-nos ens basarem en la forma de governar que se'ns proposa, ja que per nosaltres és bàsica la transparència i la participació ciutadana. No ens vendrem al millor postor ja que això no és un mercadeig”.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Dioses del cielo, estos votan al prepotente, seguro.

Anònim ha dit...

Qui és el prepotent?
perdó ...
"¿Quien es el prepotente?"

Anònim ha dit...

"No ens vendrem al millor postor ja que això no és un mercadeig”.

Acertada frase senyor Viñals, però pensi que la geometria variable fa posar els péls de punta en veure segons quins pactes: Gandesa (CiU + PP), Reus (CiU + PP), a Tarragona ciutat, tot indica que "más de lo mismo"... De debò vol ser la persona que otorgui una alcaldia a un partit que diu que és nacionalista i a nivell de Catalunya, pacta amb la dreta més casposa, que nega la realitat nacional de Catalunya, tomba totes les resolucions favorables a més autogovern, que no permet que la televisió pública es vegi en una regió on la parla és comuna....

Si vol més arguments, no acabaríem mai.

Anònim ha dit...

Com diu el president, cap fred, cor calent, i peus a terra.
No cal corre. Fa 24 anys que uns esperen canvi. Fa 4 anys que uns aplasten qualsevol canvi. Fa pocs dies que el poble es va revoltar. Si sumem els vots en contra de la polícitica de l'actual alcalde, està clar cap a on es anar.
En Vinyals ha demostrat ser una persona coherent amb les seves decisions al ple de l'ajuntament. I recordem de quina manera l'han trepitjat davant les càmeres de TV. Rialles, mofes, deixant-lo en ridícul sempre que ha pogut.
En els darrers dies han estat molts els caps de llista del PSC, que davant del seu fracàs han dimitit, Tortosa Sr. sabaté, avui Núria Segú a Valls... perquè no agafa els mateix camí el candidat Masdéu ?

Anònim ha dit...

Demaneu per condició per el pacte, que dimiteixi el Masdeu, sinó els de CIU faran que desapareixeu.

Anònim ha dit...

L’elecció no és senzilla: la llista més votada la del PSC, l’emergent la de CIU i la clau de la casa gran en mans d’ERC. S’ha votat canvi? O bé s’ha votat tal com bufen els temps? Perquè contra pronòstic, tant PSC com ERC han mantingut bé les seves posicions, que no és poca cosa.
El canvi ja s’ha produït amb el resultat del dia 22, i és el nou paper d’Esquerra a la Selva. No s’ha aconseguit que el canvi passi per CIU, que no vol governar sinó posar gerents que ho facin per ells, sinó per ERC.
Les opcions són clares: amb CIU tot el govern seria nou de trinca i amb sort d’aquí a 4 anys començaran a tocar el piano sense desafinar. L’experiència dels del PSC en mans del Sr. Vinyals, si té ganes de treballar de valent, pot millorar molt la gestió incorporant el programa d’ERC des del primer dia i dirigint el poble cap al canvi ARA.

Anònim ha dit...

Si plega el Masdéu, cosa que per dignitat ha de fer, les converses entre PSC ( o el que queda del partit socialista local) i ERC serien profitoses.
Mentres porti les converses i el partit el sr. Masdéu responsable perdedor de la herència de l'Ignasi Carnicer, aquest grup (perdó... el GOVERN MUNICIPAL) no aixecarà cap.

Anònim ha dit...

Els partits d’esquerres, i a la Selva són PSC i ERC tenen mals resultats quan puja la dreta, i a la Selva són CIU i PP. Escollir dreta o esquerra, sembla clar.

Es estrany que tenen "mal" resultat tant ERC com PSOE, perque es queden igual que fa 4 anys, llavors haurien de plegar Viñals i Masdèu, no?

Anònim ha dit...

Vigileu pq la llista mb + vots és la dels socialistes, lis falten menys de 50 per la majoria absoluta. Anar amb CIU es desapareixer en 4 anys, sino temps al temps.

Anònim ha dit...

Com a votant d'erc, no vull continuar tenint els socialistes, si hagués volgut que la selva continues com fins ara, ja hagués votat psc. Si vaig votar erc va ser per què volia un canvi per la selva i l'opció de ciu no m'agrada ni em dona confiança.
Si em fessiu triar entre mantenir les sangoneres quatre anys més o veure més teatre, prefereixo el segon, com a mínim és més distret!!!

Anònim ha dit...

Deixeu de dir comentaris absurds socialistes! només escriviu aquí per crear encara més merder! Reconeixeu la derrota tal com ha passat a tot el país! La gent es dóna compte de les vostres males arts i aquí el resultat, ignorants! Als pobles es voten a les persones i no als partits! Només cal saber tot el mal que han fet Masdeu i cia i mai han tingut cap respecte per l'oposició! Fuck PSC!

Anònim ha dit...

El PSC ha estat la llista + votada, pero us asseguro que el PSC sense la il.legal i mafiosa compra de vots que han fet + les incorporacions (desorbitades) de personal a la brigada a 4 dies de les urnes + la inscripció al cens de gent NO resident a la Selva + la campanya pagada de la butxaca de tots = NO HAURIA ESTAT EL PARTIT + VOTAT US HO ASSEGUROOOOOOOOOOOOOO!!! Obriu els ulls siusplau!

Anònim ha dit...

L’alcaldia els de PSOE la tenen fa dies, varen donar permís per unes obres il•legals, a la cooperativa de pagesos local, i compraran voluntats, la guerra es entre CUÑADOS.
Lo pavorde

Anònim ha dit...

Vinyals passarà a la història com la persona que ha donat entrada a la DRETA a l'Ajuntament de La Selva.
Que Déu misericordiós el perdoni!
Ens veiem a l'infern!

Visca la República!

Anònim ha dit...

socio-listos pueden estar ustedes contentos que su "profeta" sigue muy al margen de su teatrillo de guerrilla.
Con un solo comentario suyo los fusila

Anònim ha dit...

"Habemus Papa". I mai millor dit. Visca la nova Selva catòlica, apostòlica i romana. No calia pactar amb el psc, però pactant amb ciu et podies haver posat tu d'alcalde o haver imposat un altre. Au va, tots cap a missa, que ja toquen!!!!

Anònim ha dit...

Qui va fer un reconeixement a "bombo i platillo" de les monges per segona vegada i se'n va anar a dinar amb elles?

vaja, ja ni me'n recordo, que poca cosa que devia ser...

Anònim ha dit...

Del tema de l'esglesia els del PSC es veu que s'ahn fet molt próxims utimament.

No mes cal veure les revistes, la donació de 8000 euros a St. Pere i/o la pasejada amb el "bisbe" i un ple ple de monjes al nostre consistori.........

¿Por qué?????

Anònim ha dit...

Gràcies a ERC i CIU!! El poble de la Selva us ha donat la confiança, aprofiteu-la per fer bé les coses, no us deixeu endur per amiguismes, no féu com els Sociates, que només governàven pels seus, diexant de banda l'altra meitat de poble, governeu pels vostres i els altres!!