dimecres, 11 de maig del 2011

Sempre hi som!

Amics, molt està per fer i tot és possible. Brindem perquè valors com la sinceritat, l'honestedat, i la transparència estiguin al servei del poble.
 
Ens prenem les properes municpals com una oportunitat per la Selva del futur. Per això us presentem els nostres candidats i candidates a les properes eleccions municipals.


Jordi Vinyals Nogués, Teresa Maria Prats Domenech, Enric Roberto Duran, Gemma Aragonés Pau, Josep Rufà Gracia, Cristina Anglès Cubero, Xavier Jové Martínez, Glòria Torrents Prats, Ferran Vallés Cogul, Montserrat Ollé Miró, Sonia López Gil, Nuria Maydeu Vidal, Josep Fortuny Garriga, Josep Batiste Roig i Maria Jesús Lima Pellicer.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la campanya, pq és el reflex de la vostra feina dels darrers anys.
Sou un equip de gent honesta que aporteu una transformació positiva per la selva, amb una manera diferent de fer, aire fresc que falta ens fa.
Sabeu que sou clau pel present immediat del nostre poble.
Ànims i a treballart pel bé comú de TOTS.

Albert

Anònim ha dit...

Sobre l’endeutament que deixarà l’actual alcalde, justificava en un ple que si aquest deute fos una hipoteca d’una economía familiar, representaría només uns pocs euros al mes.
Senyor ALCALDE, si fos una economía familiar us asseguro que NO es mal gastarien els diners en coses injustificables, no fariem les mateixes obres tres vegades, no portariem el despilfarro amb el que us heu acostumat, no aniriem a sopar a Cambrils a bons restaurants i menys amb companyia glamurosa.
Simplement ens ajustariem el cinturó perquè les despeses familiars són moltes i no arribem a final de mes.