dimarts, 19 d’octubre del 2010

A LA SELVA PAGUEM MÉS

Atur, retallades salarials, congelació de les pensions, ...

En el passat ple ordinari amb el vot a favor del sis regidors socialistes es van aprovar les ordenances fiscals del 2011. El rebut de la contribució (I.B.I.) ens pujarà més del 3% i la resta d’impostos i taxes sobre un 2,1% de mitjana.

Any rere any ens insisteixen amb el cost de la recollida de la brossa i amb el fet real que a La Selva no es paga la taxa de recollida d'escombraries. Si bé això és veritat, també ho és que el tipus d’I.B.I. que s’aplica a La Selva està entre els més alts de la comarca. Vull dir que d’una manera o altre, anem a parar més o menys al mateix lloc. No ens hem de deixar enlluernar amb l’argument que a La Selva no paguem escombraries, hem de mirar el conjunt. I quan mirem el conjunt veurem que les diferencies amb altres pobles són escasses.

A La Selva paguem impostos i taxes municipals en els nivells que més o menys paguen tots els pobles. Quan es dona informació, s’han de dir les veritats senceres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per al SOE del poble la brosa es molt important, tan que la recollida diuen que es gratuita.

Si es un servei s'ha de pagar i no amgar el seu cost en altres.

Si son 40000 Euros o els que siguin s'ha de coneixer i fer a la gent particep

Anònim ha dit...

La Selva Municipal, no no¡¡¡¡¡¡ la Revista del Josep Masdeu Isern ,ni dels socialistes repeteixo es el pamflet del Josep Masdeu, la corrupcions al Ajuntament es vergonyosa , com es permet per par dels demes grups??????
No al Alcalde corrupte, si al PSC

Anònim ha dit...

queda demostrat a la revista de l'ajuntament, que els veïns-veïnes no coneixen a l'alcalde del poble.

Es demostra amb la publicació de tantes fotos seves a la revista.

Si, si, el senyor que surt tantes vegades retratat és l'alcalde del vostre poble