dimecres, 26 de desembre del 2007

PARTICIPACIÓ I PLURALISME

En els inicis de la televisió local a la Selva, els pioners d’aquesta ja parlaven d’un model d’organització basat en l’ampla participació, i d’un model de programació que va buscar prioritariament l’acceptació de tots sota el prisma del pluralisme que tota societat organitzada hauria d’acceptar com a normal. Fa 20 anys ja es parlava de participació i pluralisme, tal i com va quedar escrit en la revista d’informació PAPERS numero 23 de data març del 1987.

A data d’avui a la nostra televisió, que ja s’ha convertit en el principal mitjà de comunicació local, li manca acabar de desenvolupar els dos principis bàsics esmentats anteriorment; PARTICIPACIÓ i PLURALISME.

Cal encetar sense pors ni temors estranys el conflicte sempre viu entre govern i oposició, i afrontar-lo amb ganes d’assolir un acord. Volem obrir els mitjans de comunicació local a la participació i al pluralisme. Això al nostre entendre vol dir, entre altres coses, que els grups de l’oposició hem de disposar de minuts de protagonisme a Canal Camp, superant aquest dèficit de pantalla amb breus intervencions només en períodes de campanya electoral municipal cada quatre anys.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Republicanus, no cal que us esforceu. El vostre fracàs es segur. Canal Camp està controlat per els de sempre. El “Gran Jefe” segueix sent el mateix.

Anònim ha dit...

Pastorets Republicans, el de las caseoses es l‘amo i senyor de la TVS feu-li la pilota que l’ agrada.

Anònim ha dit...

Jo vaig trobar molt lleig la jugada dels socialistes, al veure que només tindrien 6 regidors van fer sortir al Quim Masdeu per posar al Paco Trujillo. I el Quim el posen com a jefe (director, gerent, digali com vulguis) de la Radio i Televisió de la Selva (no sé si alguna cosa més també) amb un super sou, i vinga, com si no passes res!

Anònim ha dit...

selvatants, el Joaqum Masdeu no va renunciar. El van coaccionar a deixar-lo, pues es una persona que va començar amb Ignasi Carnicer i no el volen els nous (pla)okupes

Anònim ha dit...

Republicans, us proposo un tema per el vostre bloc. Llistes obertes als Ajuntaments.
Pregunta als Ciutadans de la Selva? Qui dels actuals regidors seria un bon Alcalde o dels que en les diverses legislatures en representant del poble, anteriors regidors, per suposat de tots els partits.

Anònim ha dit...

Ostres, ho trobo divertit, jo proposaria a l'anterior regidor d'urbanisme. I tu?

Anònim ha dit...

Jo ala seva ex.......

Anònim ha dit...

La Televisió de la Selva. "Es diu de la Selva" però de quina Selva. De quines persones de La Selva. Qui fa l'equitat del temps on poden participar diferents entitats, o pot ser només poden participar determinades entitats i persones ?.

... Es clar no ho havia pensat!... encara continua el Sr. Quim, i ell és el "Jefe".

Ja ho va dir en un PLe Municipal que no podiem posar a la Revista Municipal els comentaris de la oposició, ... perque tirar-si pedres a la teulade no convé... ala noi! quina democràcia.


Gràcies republicans per poder expressar el que pensem... sense ser-hi assenyalats i que investiguin que d'això saben molt.